TRANSPORT GRATUIT la comenzile de peste 250 Lei.
Descriere
Garnita emailata 30 L este un bidon untura cu capac ideal pentru depozitarea unturii in camara, precum si pentru pastrarea si conservarea carnurilor de tot felul.
De asemenea, in acest vas emailat se poate transporta apa, lapte sau alte lichide alimentare avand manere pe lateral pentru o manevrabilitate sporita.
Este un accesoriu culinar deosebit de apreciat, care nu poate lipsi din gospodaria oricarei persoane iubitoare de preparate traditionale romanesti.
Da savoare carnii si ii confera un gust intens si minunat pe care il veti tine minte pentru tot anul!
Mod de utilizare:
Inainte de folosire, se curata bine interiorul garnitei si se clateste cu apa.
Dupa ce se transeaza totul si se imparte carnea, slanina si organele in functie de cum vor fi preparate, se lasa deoparte si carnea pentru prajit.
Se aseaza untura in garnita si se adauga carnea. Untura topita trebuie sa acopere complet carnea, altfel carnea va rancezi.
Se lasa carnea pe foc mic, pana se inmoaie bine.
Cand carnea este moale si bine patrunsa, aceasta se scoate in strecuratoare si se lasa sa se scurga bine pentru cateva minute, iar apoi se pune in alt ceaun cu untura fierbinte, la foc mai mare si se lasa putin sa se rumeneasca.
Deoarece in primul vas untura va capata o culoare maronie, aceasta va fi plina de particule de arsura. Fiind transferata in untura curata, carnea va rezista mai mult timp si nu va avea gust patrunzator de prajeala.
Va dorim pofta buna!